Verdensmester i single for Kvinder blev Yolanda Matarranz (Spanien), der slog Nantawan Fuangsanit (Thailand) med ciftrene 13 - 8

Verdensmester i single for Herrer blev Claudy Weibel (Belgien),

der vandt over Diego Rizzi (Italien) med ciftene 13 - 7

Se uddrag af finalerne her

I Coupe de Nation vandt Mia Nordbek Carlsson over Merike Aava (Estland) med 13 - 9

DPF ønsker tillykke med resultatet

Nu er VM i Nice i single overstået. Resultatet blev at Mia Carlsson vandt Nations Cup. Det vil sige at hun vandt konkurrencen blandt de spillere der ikke kom i ottendedelsfinale efter at have vundet to ud af fire kampe i de indledende runder. Mia blev således bedste spiller blandt disse 24 nationer. Vinder af VM blev Spanien.

Hos herrerne blev Kasper Bak Laursen nr. 28 efter at have vundet 2 ud af 5 kampe i de indledende runder. Han tabte desværre den første kamp i Nations Cup og var dermed færdig i denne turnering. Vinder blev Belgien

Flemming Jensin stillede op til valg til bestyrelsen for FIPJP, som er verdensforbundet af petanqueforbund. Han blev desværre ikke valgt. Der blev omafstemning mod en tuneser om den sidste plads i bestyrelsen. Efter en stor og lang tale fra formanden af sammenslutningen af de afrikanske petanqueforbund, om diskrimination af Afrika, blev tuneseren valgt i stedet.

Turneringen bliver spillet i Boulodrome Henri BERNARD og i Boulodrome GALLARATTO der ligger tæt på hinanden.

Følg med på forbundets Facebook , hvor delegation vil rapportere fra kampene.