Hvem er Danmarks bedste holdkammerat?
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 10/2/2014 3:24:16 PM
Category: General
     

Den nye pris DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i DIF’s foreninger, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre.

Fra 1.oktober og seks uger frem går jagten ind på at finde Danmarks bedsteholdkammerat. Prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse gives til en ung idrætsudøver mellem 12 og 19 år fra en af DIF’s idrætsforeninger, som med sine handlinger og holdninger er en rigtig god holdkammerat. For at komme i betragtning til prisen skal man derfor være:

-Katalysator for sammenhold, godt humør og god stemning på sit hold eller i sin træningsgruppe. 
- Have øje for, at alle har noget at bidrage til fællesskabet med, og selv bidrage med en anerkendende tilgang til sine kammerater og til, at alle føler sig godt tilrette i sin idræt.
- En person, der deler successer og nederlag med sine holdkammerater og kan glæde sig over andre holdkammeraters præstationer. 
- En person, der i udøvelsen af sin idræt udviser fair play både i og uden for konkurrencesituationen.

Fra d. 1/10 kan man på www.fidusbamsen.dk indstille en dreng eller pige til den nystiftede pris. Her uploader man et billede og udfylder et indstillingsskema, hvor man beskriver en situation, som fortæller, hvorfor den indstillede fortjener at vinde. Siden er en relancering af Facebook-siden, We not me, som fungerede med kampagnen af samme navn i 2012.

100.000til en rejse
Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppeinklusiv to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Så der kan blive rig mulighed for en fed træningslejr eller deltagelse ved et stort stævne i udlandet.

Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 10. januar til gallashowet SPORT 2014 i BOXEN i Herning.

Alle vores medlemsklubber er meget velkomne til at  indstille en ung mellem 12 og 19 år på www.fidusbamsen.dk  

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies