Nyt landsholdstøj
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 8/24/2015 2:01:46 PM
Category: General
     
Nyt landsholdstøj

I forbindelse med køb af nye landsholds poloshirts har Bestyrelsen for DPF netop godkendt et nyt regulativ for landsholdstøj.

Ud over at landsholdene får nye poloshirts, betyder det også at alle medlemmer af DPF får mulighed for at købe poloshirts som er nøjagtig magen til den landsholdene får udleveret. Landsholdsspillerne får ligeledes muligheden for at supplere antallet af poloshirts, så de kan række gennem en hel turnering.

Vi har samtidigt besluttet at landsholdsspillerne får trykt deres efternavn på ryggen af poloshirten. Denne mulighed vil alle medlemmer også få. For så vidt både sit eget efternavn eller en landsholdsspillers efternavn.

Poloshirten er af meget høj kvalitet og netop dette design er produceret med eneret for DPF. En lignende polo kan altså ikke købes andre steder end gennem DPFs sekretariat. Poloshirten bliver leveret inden for de nærmeste dage, og vil kunne købes gennem DPFs webshop inden længe.

Vi har været så heldige at indgå en sponsoraftale med producenten, hvilket betyder, at vi vil kunne sælge denne poloshirt til kr. 250,00. Her til kommer forsendelse og tryk hvis man ønsker sit efternavn på ryggen. Den normale pris for en poloshirt af denne kvalitet vil være kr. 500,00-600,00.

Bestyrelsen har også besluttet at det fremover vil være lovligt at deltage i alle de turneringer man ønsker i denne poloshirt. Både i Danmark og i udlandet. På samtlige poloshirt vil der stå DenmarK på ryggen. Den vil altså ikke kunne anskaffes med teksten DanmarK.

Vi håber at der vil blive taget godt imod dette tiltag.
Sportslige hilsner fra Formanden Lars Friis

 


 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies