Årets frivillige 2016
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 9/5/2016 1:44:58 PM
Category: General
     
Årets frivillige 2016
Frivillige kræfter er kernen i de danske idrætsforeninger – også hos klubberne i DPF. Det har stor betydning, at der i klubberne er mange, som byder ind med forskellige kompetencer, så klubberne forbliver stærke. Derfor indførte DPF for et par år siden en frivillighedsstrategi. Denne skal være med til at skabe den frivillighed som vi ønsker i både forbund og klubber. 

Vi ved, at der ligger et kæmpe arbejde i at drive klubben i det daglige og at det hele sker på frivillig basis. Vi vil gerne sætte fokus på de mennesker som bager kagen til stævnet, ordner banerne, bruger en masse tid som bestyrelsesmedlem eller noget helt andet.

Derfor kårer vi for anden gang årets frivillige på repræsentantskabsmødet i Karlslunde d. 12. november. Dette kræver dog en masse gode indstillinger og derfor vil vi opfordre jeres klub til at indstille en person, som har ydet en stor frivillig indsats i netop jeres klub i 2016.

Det har ingen betydning, hvilke(n) opgave denne person har udført. Det vigtigste er, at I som klub indstiller en person som gør en forskel med hans eller hendes engagement og indsats for klubben. Sammen med indstillingen vil vi meget gerne have jeres begrundelse for at netop denne person har fortjent kåringen som ”Årets frivillige 2016”. Med titlen som "Årets Frivillige" følger en frivillighedsnål og en vandrepokal, som kan stilles i klubben.

Deadline for indstilling af ”Årets frivillige 2016” er den 20. oktober og indstillingen sendes til DPF Sekretariatet på adressen: dpf@petanque.dk
Udvælgelsen foretages af DPF’s bestyrelse.


 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies