|
  
Hjælp til klubbernes pressemeddelelser
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 12/19/2016 1:33:07 PM
Category: Forside - Udvalg, PR- & kommunikations-koordinator
     
Julegave til alle DPF Klubber.
Hvordan får vi flere lokale til vore klubber? 
Det spørgsmål stiller vi nok alle indimellem, og noget af det første vi må se i øjnene er, at lokalbefolkningen skal have at vide, at nu sker der igen noget spændende i vores klub. 
Og så dukker der, for mange, et gammelt spøgelse frem:
Pressemeddelelsen.

I forbindelse med, at jeg blev valgt til bestyrelsen, har I nu overalt i landet fået mulighed for at mane dette spøgelse i jorden. Jeg kan ikke skaffe nye medlemmer, men jeg kan hjælpe med at skabe opmærksomhed og sørge for at I kommer i lokale og måske regionale aviser. 
Jeg vil efter fattig evne forsøge at udfærdige, efter oplæg fra jer, en pressemeddelelse og se om vi kan få det trykt i jeres lokale medier, men jeg er desværre ikke tankelæser, så I må selv hjælpe til.
 
Beskriv eventen
I skal sende mig en beskrivelse af jeres arrangement med så mange detaljer som muligt:
Dato, tid, har i ekstra kugler, er der instruktør til stede, er der tilmelding, specielle temaer osv. og så skriver jeg pressemeddelelsen og sender den, først til jer, og hvis I ønsker det, efterfølgende til de lokale medier i jeres område.

Opfølgning
Noget af det vigtige i omgangen med pressen er, at de også føler, at de også får noget ud af det. Dvs. at hvis de ikke selv har tid til at komme og lave en artikel om selve stævnet, skal de modtage en opfølgende artikel efter stævnet, med billeder og en beskrivelse af hvor mange nye der kom og havde en sjov dag. Også her kan jeg være behjælpelig.

Vigtige detaljer
I forbindelse med såvel pressemeddelelser og opfølgende artikler er det meget vigtigt, at jeres lokale journalister ved, hvordan de let kan få yderligere oplysninger. Derfor skal alle henvendelser indeholde mailadresse og telefonnummer til relevante lokale repræsentanter, som er villige til at stille op til evt. interviews og lignende.

Jeg håber I vil gøre brug af dette tiltag, og ser frem til at vi forhåbentlig kan gøre jeres klub mere synlig i lokalområdet.

Glædelig jul og jeg håber, vi ses på banerne.
Benny
Mail: kommunikation@petanque.dk – benas@ka-net.dk
Telefon: 23733241


 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies