Årets frivillige 2017
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 9/12/2017 11:34:57 AM
Category: General
     

Alle vores petanqueklubber bygger på en daglig frivillig indsats. Uden denne energi ville vores klubber simpelthen ikke eksistere. Når mange medlemmer byder ind på de opgaver som klubben har brug for at få løst, styrkes klublivet og det giver muligheder for en masse gode oplevelser for medlemmerne. Derfor indførte DPF for nogle år siden en frivillighedsstrategi. Denne skal være med til at skabe den frivillighed som vi ønsker i både forbund og klubber.
Vi oplever at der går rigtig mange medlemmer rundt i petanqueklubberne, som bruger mange af deres vågne timer på petanque. Vi vil gerne sætte fokus på de mennesker der lægger et stort arbejde i at få hjulene til at køre rundt i vores klubber.
Derfor kårer vi for tredje gang ”Årets frivillige” på repræsentantskabsmødet i Tilst d. 18. november 2017. Dette kræver dog en masse gode indstillinger og derfor vil vi opfordre jeres klub til at indstille en person, som har ydet en stor frivillig indsats i netop jeres klub i 2017.
Det har ingen betydning, hvilke(n) opgave denne person har udført. Det vigtigste er, at I som klub indstiller en person som gør en forskel med hans eller hendes engagement og indsats for klubben. Sammen med indstillingen vil vi meget gerne have jeres begrundelse for at netop denne person har fortjent kåringen som ”Årets frivillige 2017”. Med titlen som "Årets Frivillige" følger en frivillighedsnål og en vandrepokal, som kan stilles i klubben.
Deadline for indstilling af ”Årets frivillige 2017” er den 27. oktober og indstillingen sendes til DPF Sekretariatet på adressen dpf@petanque.dk
Udvælgelsen foretages af DPF’s bestyrelse.


 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies