Kårring af Årets Frivillige
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 11/21/2017 12:34:24 PM
Category: General
     

2017  Jonna Slot 
Ved repræsentantskabsmødet 18. november 2017 i Tilst blev Jonna Slot, Hvidovre Petanque Klub året som "Årets Frivillige"
Jonna blev indstillet af sin klub med følgende begrundelse:

Jonna er en vigtig person i klubben som har et bredt arbejdsområde der bl.a. omfatter: Indkøb, køkkenarbejde, teknisk forberedelser samt styring af samtlige turneringer og stævner der afvikles i løbet af året.
Hun er også en vigtig støtte for vores kasserer i hans daglige opgaver. Dette skal ses i lyset af at Jonna for nogle år siden måtte opgive at spille petanque selv, af fysiske årsager.

Jonna er en sjælden frivillig pga. sin ydmyge tilgang og udførelse af de opgaver hun påtager sig. Tingene bliver gjort effektivt, uden at tiltrække den store opmærksomhed fra hverken kolleger eller deltagere.

Vi mener at Jonna er en oplagt kandidat til årets frivillige, hun fortjener virkelig en officiel anderkendelse af det store uegennyttige arbejde hun har udført og stadig udfører i det daglige foreningsarbejde for Hvidovre Petanque Klub i særdeleshed men også dansk petanque i almindelighed.

 


 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies