Årets frivillige
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 10/4/2018 10:04:10 AM
Category: General
     

   Kåring af Årets Frivillige 2018

Så nærmer tiden sig til at vi igen skal sætte fokus på alle jer, der gør et kæmpe stykke arbejde i de danske petanqueklubber. Der er nemlig rigtig mange, der yder en stor indsats uden at få noget som helst økonomisk ud af det.

Det er jer, som vi simpelthen ikke kan undvære, hvis vi skal have petanqueklubben til at køre rundt i det daglige.

Det er jer, som sørger for at banerne er i super stand.

Det er jer som afvikler turneringerne.

Det er også jer der maler klubhuset.

Det er jer der snakker med de lokale om at sponsorere klubben.

Kort sagt er det alle, der er med til at gøre en positiv forskel i vores klubber. I er nemlig de frivillige, som hele det danske foreningsliv bygger på. Uden jer, så vil hverken bredde eller elitepetanque have den kvalitet som vi oplever over hele landet.


Vi kårer for fjerde gang ”Årets frivillige” på repræsentantskabsmødet hos Star Master's i Solrød d. 17. november 2018. Her vil vi gerne hylde en enkelt person for et ekstraordinært stort stykke frivilligt arbejde.

Derfor har vi brug for jeres hjælp og vil opfordre jer til at indsende gode indstillinger på personer, som I mener kan gøre sig fortjent til prisen som ”Årets frivillige 2018”.


Det har ingen betydning, hvilke(n) opgave denne person har udført. Det vigtigste er, at I som klub indstiller en person, som gør en forskel med hans eller hendes engagement og indsats for klubben.

Sammen med indstillingen vil vi meget gerne have jeres begrundelse for, at netop denne person har fortjent kåringen som ”Årets frivillige 2018”.
Med titlen som "Årets frivillige" følger en frivillighedsnål og en vandrepokal, som kan stilles i klubben.

Deadline for indstilling af ”Årets frivillige 2018” er den 27. oktober og indstillingen sendes til DPF Sekretariatet på adressen dpf@petanque.dk

Udvælgelsen foretages af DPF’s bestyrelse. 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies