Orientering om talenttruppen og de nye træningscentre, Kraftcenter øst/vest.
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 2/26/2019 4:28:54 PM
Category: Eliteudvalget, Forside - Udvalg
     
Orientering om talenttruppen og de nye træningscentre, Kraftcenter øst/vest.

DPFs langsigtede strategi for elitearbejdet er i dag forankret i de to centre. De er etableret som konsekvens af det ene af sporene i strategiarbejdet, der er aftalt med DIF, og udgør basis for tildelingen af den offentlige støtte til forbundet.
Kraftcenter (herefter Kc) øst er forankret i de største klubber i København. Kc vest er forankret i Odense, Starpetanque, Vestfyn og Brabrand.

For talenttrupperne vil det blive sådan, at vi tager udgangspunkt i de deltagere fra 2018, som ikke er rykket til anden trup. Trupperne vil løbende blive tilføjet nye spillere. Det er trænerne i Kc der udtager til talenttruppen. Men interesserede spillere er velkomne til at henvende sig til trænerne, få en snak om ambitioner, træningsindsats, turnerings aktivitet, mål mm.

Formålet med centrene er at skabe et udviklende trænings miljø. Det giver derfor rigtig god mening at lade medlemmer af andre trupper deltage i de aktiviteter, vi sætter i gang i Kc øst/vest.

Vintersæsonen går på hæld, og en ret kort, men meget tætpakket spillekalender for april til DM giver mange muligheder for at vise sig frem, og noget at træne for.

Vi vil i løbet af nogle uger komme med en plan over de aktiviteter vi kan tilbyde i første halvår. Vi ser frem til et udviklende samarbejde med alle spillere, klubbernes ledelser og andre interesserede, til gavn for udviklingen af spillet i DPFs klubber.

Med sportslige hilsner
Peter Cronberg/Torben Vous
Koordinatorer i Kcø/Kcv


 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies