Årets Frivillige 2019
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 11/11/2019 5:31:18 PM
Category: General
     
Ved det netop afholdte repræsentantskabsmøde i Odense blev Jane Røssel Star Master's kåret som Årets Frivillige

Jane blev indstillet af sin klub med følgende begrundelse:
Først og fremmest er Jane; En god klubkammerat, ansvarsfuld, hjælpsom, arbejdsom, imødekommende, pertentlig, festlig – og altid parat til at give en hånd med, hvor der er brug for det.
Janes varetager mange forskellige opgaver i klubben. F.eks. kontakt til kommunen, kontakt til DPF, bestilling af licenser, information til alle klubbens medlemmer, daglige indkøb, vedligeholdelse af klubbens varelager, administration af klubbens depot, er bare nogen af de arbejdsopgaver Jane har påtaget sig.
Jane tegner også vores klub hos Senior-afdelingen mandag formiddag, hvor hun altid deltager og står til rådighed med, hvad der måtte være brug for.
Jane er altid parat med en velkomst til nye medlemmer, så de følger sig hjemme allerede fra første dag. Denne velkomst er helt sikkert en del af årsagen til klubbens medlemsvækst gennem de sidste tre år, hvor vores medlemstal er steget med 50 %, hvoraf mange af de nye medlemmer slet ikke har spillet petanque tidligere.
Jane er også altid en de første til, at være med på nye initiativer i klubben. Da klubben startede samarbejdet med DPF, Hvidovre og Hedebo omkring Klør Fem, blev Jane hurtigt en fast del af Klør Fem udvalget. Her sørger hun for, at alle deltager i Klør Fem turneringerne hos Star Masters føler sig velkommen og hjemme, og at forplejningen er i top.
Når ærmerne skal smøges op, er Jane heller ikke bleg for, at stå i front og være tovholder for de ikke så spændende arbejdsopgaver i klubben, så som at hakke ukrudt, rengøre toiletter, vaske håndklæder og rydde op i diverse depoter i klubben. Hun er altid den sidste der går og slukker og lukker efter klubbens arrangementer.
Alle klubbens medlemmer og udvalg ved, at de altid kan regne med en hjælpen hånd fra Jane, hvis det brænder på.
Jane er således et stort et aktiv for klubben og dens gæster, og det vil være svært af finde en tilsvarende frivillig, der er villig til at lægge så meget arbejde både synligt og i kulisserne for sin klub.

Stort tillykke til Jane 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies