DVC Update 10/3-2020
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 3/11/2020 4:16:51 PM
Category: Turneringsudvalg, Forside - Udvalg
     
DVC Update 10/3-2020
Vi har i TU fået nogle spørgsmål så herunder spørgsmål og svar.

Q: Er det rigtigt at singlen er udgået
A: Ja Der er rigtigt. Singlen er udgået

Q: Hvordan er pointfordelingen, og er den anderledes end de forudgående år
A: Point fordelingen er anderledes end de to tideligere år, da vi har valgt at alle kampe er lige meget værd. Derfor tæller alle kampe 2 point.

Q: Er udgangspunktet at det er 4 holds puljer med 3 hjemme og 3 udekampe?
A: Ja, Så vidt det er muligt

Q:
Hvorfor gør i det så besværligt, ved at bestemme spilledage, og hvorfor skal vi spørge om lov hvis vi vil flytte kampen mere end inden for samme uge.
A:
Årsagen til at vi har lavet denne lidt firkantede formulering, er at der var flere klubber der tidligere (for 3 år siden og før) havde svært ved at finde ud af at aftale hvilken dag de skulle spille. Derfor gør vi nu i TU den nemmere for disse. Vi er vidende om, at det for andre er en udfordring, at kunne spille på de fastsatte dage, derfor denne frihed til selv at kunne aftale inden for samme uge.
De foregående to år, hvor vi har kørt med dette system, har vi i TU givet lov til at spille kampen før eller senere end den fastsatte uge, når klubberne er kommet med en dato hvor de begge har kunnet.
Årsagen til at vi gerne vil vide, når kampen bliver udsat mere end en uge er, at når vi følger op på om alt går som det skal, og alt er tastet, så kender vi årsagen til at der er kampe der ikke er tastet. Dermed ikke behøver at rykke for resultat.

Mvh. Pernille 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies